Pages

:: any2? ::

Thursday, January 14, 2010

Potong! Potong! Potong!

Apa yang potong? hihiihi... potong (gunting) rambut rayyan. Hari tu bawak rayyan gunting rambut sbb rambut dah tercokeng sana sini. Terkeruk2 rayyan garu telinga sampai nak berdarah nak jadi kudis... so apa lagi kasik potong! So now, dah ok la.. no more gatal...

Hari menggunting itu sangat sedih melihat rayyan yang menitik2 airmata... (as expected) tak nak digunting ye. Sbb dari dulu memang payah nak gunting rambutnya.
here we go... gambar di sebalik tabir...

muka happy sebelum kena gunting

rambut posisi belakang sebelum dipotong

get ready...


dan... bila 'uniform' disarungkan


bermulalah kesedihan itu...

menitik-nitik airmata kat tangan daddy

hampir botak sedih sangat tgk rayyan nangis... huhuhuh (tapi still bz nak snap kan)



with new hairstyle


muka tak puas hati ada brother kat tepi tu gelakkan rayyan


looks like a big boy!

3 comments:

aNa SuZaNa said...

hahaha..tu psl ana tak nak dah bawak anak bujang ana gi gunting kat kedai.. sama kes mcm ni lah..hehehe

hans said...

ana: ye la ana, 1 kedai bergegar dengar suara rayyan nangis... saba je la

eynda said...

Alaaaa...ciannyer....tapi betul la nampak macam big boy dah bila potong rambut...cute je masa muka tak puas hati tu hehe...