Pages

:: any2? ::

Wednesday, March 3, 2010

:: Cerita Balik Johor Hari tu :: Tunang :: Desaru :: Kebun ::


Updates yang agak lewat di update...  :)

We balik Johor masa Chinese New Year hari tu...
...lama jugak tak balik kg hubby...
and time tu jugak my BIL bertunang...

So sekali jalan...  :)

...cerita sikit pasal tunang ni... 
saya tolong buat hantaran sirih and gubah sikit2 la
bukan reti pun... begae2 jer mana2 yg patut...  :P

sirih junjung yg tak berapa nak junjung  :P


cake


 semua hantaran


 my MIL and bakal biras

.......

then... cerita jalan2 ke Desaru...
rumah hubby dekat la jugak dgn Desaru
so we jalan2 hirup angin waktu pagi

on the way...


...yippie...


Emir mula2 tak nak pegi beach...
dia cakap: "saya takut... kat beach kan ada crab..."


 Rayyan ok jer... tak takut pun! (abaikan rambut ku yg ditiup angin itu!)

...cantik...


...berangin


ombak kuat...


we main2 air... tak bawak baju spare pun
...habis lencun baju
both (Emir & Rayyan) suka sangat main air...
sampai tak nak balik tau!


happy moment!


bila baju dah basah... sudah nyer... bogelkan jer... hihihi


Emir pun sama! hihhihi...


snap2 on the way back home


banyak jugak chalet kat sini...


ada jugak...


bye2 Desaru... nanti kita datang lagi...

...............

Cerita kebun my MIL pulak...

banyak betul yang my MIL tanam...
menjadi pulak tu... suka sangat...
tu yg siap ambik gambar tu... hihihihi   :) 














...................


3 comments:

eynda said...

Teruja tengok kebun MIL hans...

hans said...

MIL hans rajin berkebun... mcm2 ada.. tu pun x semua yg hans snap... :)

SUHAIDA SUPALIO said...

salam perkenalan