Pages

:: any2? ::

Wednesday, October 20, 2010

:: koleksi sepatu ::

Emir + Rayyan...

ni semua koleksi kasut yang u both pernah pakai dan ada yang masih pakai ketika ini...
pakai sampai lunyai pun ada...
yang x sempat nak lunyai pun ada... sebab dah x muat & jarang pakai...
...daddy kemas2... mummy snap la pic... saje... utk dikenang suatu hari nanti...

 ni kasut masa baby... huduh dah rupa dia...
sbb pakai masa naik walker...
...berjasa ni...   :)


 ni emir punya sandal... & rayyan punya kasut (naik walker)
kasut ni x pakai sangat pun sebab besar... tapi buruk makan dek hari...


 kasut rayyan... pakai sekejap je... sebab terbeli kecik
so dah sempit...


 sandal emir
pakai masa 2 & 3 tahun
now yang biru tu suh rayyan pakai...
tapi rayyan x suka sangat...
dia lebih prefer sandal crocs dia yang sangat hijau itu... ada go diego go! (lupa snap)


 ni sandal rayyan...
pakai sekejap jugak...
ntah kenapa rayyan x suka...
x best kot... tapi mummy sukaaa... cuteeee!


 kasut emir
pakai kadang2 jer... tu pun sekejap je...
sebab daddy x suka color yang mummy pilih ni...
so daddy beli yang sama tapi color lain... boleh?... huuhuh sabar jer la...


 ni dia kasut yang sama color lain tuh...


 ni pulak... 2 kasut yang sama lain size for both...


ni pun kasut yang sama patern cuma lain color 


yang ni?
hihihi... kasut utk baby...
kisah kasut nih... mummy beli awal tahun 2006 
adidas outlet kt Langkawi...
masa tu nak sgt beli sbb cute...
masa ni rayyan dlm perut mummy
masa tu harap sgt dapat baby girl... sekali scan... boy daaaa... hihihih
so simpan sampai skang... harap this time betul untuk 'dia'
kalau x jugak... tunggu next baby lagi.... hahahaha.... boleh?

entry ni saja mummy create untuk dikenang esok2 oleh anak2 mummy...



2 comments:

Joy said...

salam kenal. byk nye koleksi kasut. comel² lak tu...

hans said...

sama2 salam... joy.. cantek pulak pic profile tuh.... :) suke