Pages

:: any2? ::

Friday, February 11, 2011

:: Mesin Jahit Industri ::

ehem2...
mummy nak beli mesin jahit
ada siapa2 nak sponsor?  ngege banyak cantik!

Cikgu rekomen mesin jahit industri brand Jack

mummy macam tak terfikir nak beli mesin industri
sebab belum la se'terror' mana pun?
ingat nak beli yang portable (home sewing machine) je
mummy tanya2 mak (a.k.a nenek Emir + Rayyan + Audel)
mak pun cakap yang sama
"beli la yang biasa2 dulu..." huhuh
sebab mesin jahit industri ni jalan nye laju je menonong
kalau baru belajar... payah sikit nak control

tapi... cikgu kata lagi...
kalau home sewing machine, tak boleh jahit lama2
nanti motor dia cepat panas...

so, mummy rasa nak ambik yang industri la
brand... Jack kot...

sila... sila...
k-ching!
$$$$$$ *wink*wink*


3 comments:

Joy said...

hans, nak buat project sewing apa?

hans said...

joy: heheh plan nak buat blouse/ maternity shirt... harap2 menjadi... :)

Sellynna said...

better portable.. sbb industri ni mmg laju giler.. tp kalu mesin biasa2 ko da terer, industri pon ok.. cuma beso & berat la..